Záclony, závěsy a řasící pásky můžete hledat pomocí parametrů
Zobrazit 1 527 výsledků Resetovat vše

Rady designéra


Jsme rodinná firma a za 26 let jsme byli u mnoha tisíců realizací. Díky tomu si dovolíme sdílet s Vámi několik zkušeností a možná opravit i několik zažitých omylů. Těšíme se, že společně zkrášlíme Váš interiér.

Designér je drahý a zvládnu to lépe bez něho

Je to stejné jako řešit opravu auta nebo ošetření úrazu. V těchto případech jistě neváháte a obrátíte se na odborníka. Profesionální přístup a zkušenosti hrají svou roli v každém oboru a platí to samozřejmě i při řešení zastínění oken a dalších úprav interieru. Naše odborně školené designérky vám poradí již při návštěvě studia, kde máte navíc možnost dohodnout si předem schůzku a mít tak jistotu, že se designérka bude věnovat jen vám a projedná s vámi vše potřebné.

Cena je na prvním místě

Co se týká cen, i zde stejně jako v jiných odvětvích řešíme požadavky na poskytnutí co nejvyšší slevy bez ohledu jakoukoliv racionalitu a kvalitu. Jelikož naše designérky a technici vychází z ověřených zkušeností, všechny materiály a systémy, které zákazníkům doporučují, budou sloužit dlouhodobě a bez problémů. Díky tomu bude spokojený klient jejich služby dále doporučovat. Názorným příkladem jsou kupříkladu hliníkové kolejničky, které nabízíme v různých cenových relacích a v různých provedeních, ale pro realizace využíváme převážně kolejničky H7300 a H7200. Důvodem je vynikající poměr cena/kvalita. Pokud tedy budete hledat na trhu co nejlevnější kolejničky, určitě je naleznete, ale jejich funkčnost a životnost bude logicky s největší pravděpodobností omezená. A to se týká i kvality textilních materiálů a stínících systémů. Buďte proto pozorní k radám, které na našich designových studiích můžete od našich profesionálních odborníků získat.

Zaměřené to mám správně

Dvakrát měř, jednou řež. To je známé pravidlo, které v našem oboru platí několikanásobně. Bohužel občas dochází k chybám při objednávkách, kdy si zákazník neuvědomí možné záludnosti prostoru u okna, rozmístění nábytku nebo šířku radiátoru, a následně řeší problém s instalací dodaného závěsného nebo stínícího systému. Pokud si při zaměření nejste jistí, doporučujeme naše návody v

„Jak zaměřit?“ nebo návštěvu některého z našich studiích. Objednáte-li si však zaměření naší designérkou či technikem, zbavíte se starostí a vše vyřešíme za vás. Pokud máte dotazy nebo si přejete volbu vašeho zastínění svěřit odborníkům, Kontaktujte nás

Mám ráda okna bez dekorací

Před více jak 18 lety jsme navrhovali zastínění interiéru moderní vily s výhledem do zahrady. Velkorysá francouzská okna propojovala obývací pokoj se zahradou a my měli na okamžik pocit, že záclony jsou v takovém interiéru zcela zbytečné. Vše se změnilo v okamžiku, kdy byla realizace dokončena. Celý prostor díky dekoracím získal ono těžko popsané „teplo domova“.

Showroom a prodejna


STYLTEX DESIGN, spol s r.o. Dukelských Hrdinů 22
170 00, Praha 7
OTEVŘENO po: 9:00 - 12:00, 13:30 - 18:00
út - čt: 9:00 - 18:00
pá: 9:00 - 17:30
Kontaktní informace